Geen producten (0)

Anatolian onder de loep genomen

Anatolian onder de loep genomen

Algemeen

Anatolian is gevestigd in Turkije. Voor hun puzzels gebruiken ze een standaard mal maar hebben een mooie verscheidenheid aan stukjes. Hun stukken zijn vrij dik en voelen stevig. De beeldweergave is goed.

De puzzels hebben een losse pasvorm, zodat het moeilijk is om kleine clusters stukken te verplaatsen zonder dat ze uit elkaar vallen, maar de finale pasvorm ziet er goed uit. Ze gebruiken gelicentieerde beelden, waaronder fotografisch, geschilderd landschap en bekende artiesten zoals Josephine Wall, waarvan veel ook gedrukt zijn door andere puzzelbedrijven. 

De doos:

De dozen zijn rechthoekig zoals de meeste Europese merken. Zowel boven als onder zijn zeer stevig. De maat is 25,4 cm x 35,5 cm. Het merk heeft een consistente zwarte achtergrond met rood en wit letters. De voorkant van de doos heeft een aantrekkelijk design met een linnenafwerking.

De inhoud:

In de doos zit een zak met puzzelstukken en een flyer die andere beelden uit de huidige collectie heeft. Leuk! Er is ook een kleine instructie op de puzzelzak over het bestellen van vervangende stukjes.  

 

Op het eerste gezicht was de inhoud van de zak puzzelstukken veelbelovend. Er was geen puzzelstof en geen  stukken die niet volledig gescheiden waren, of andere schade aan de stukken. Ze zagen er stevig en vrij dik uit.

Eindconclusie

De kwaliteit is vergelijkbaar met puzzels van merken zoals Clementoni. Hun prijs is zeer redelijk. Een aanbevolen merk.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook